Sarah Norén

 

Sarah Norén heter jag. Jag är den andra delen av WiDiKi och den stora anledningen till att uppstarten av den här bloggen har dragit ut på tiden.

Bloggen har i själva verket varit färdig ganska länge men jag har inte vågat dra igång.

Ni förstår, jag ville så gärna skapa en sådan där blogg som luktar Ajax och andas entreprenörskap. En blogg med ljusa, skarpa bilder på hallondekorerade frukostar och noggrant ifyllda kalendrar blandat med luftiga, inspirerande texter om träning och rutiner. Och, av rädsla för att inte kunna leva upp till detta har jag inte vågat publicera någonting alls.

Nu har jag i alla fall kommit till insikt: det här kommer inte att bli någon Ajaxblogg. Jag menar, jag äger inte ens en almanacka och min frukost består av en kopp kaffe och en liten påse General XR White. Jag kan inte blogga om mitt perfekta liv, för jag har inget. Jag har ett helt fantastiskt och imponerande operfekt liv och det är det jag kommer få lov att förhålla mig till.

Jag har ingen aning om var detta varken börjar eller slutar, men nu kör vi och jag hoppas att ni vill följa med.

 

//Sarah

 

 

118 reaktioner på ”Sarah Norén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *