När det inte riktigt blir som man har tänkt sig.

Hej på er!

Om ni skrollade neråt en bit i det här inlägget så ska ni få se…

Skrolla på ni, ni kan ta hela vägen ner till nästa.

Såg ni? Nä, jag kunde tänka mig det för det finns inte så mycket mer att se än just mina ord.

Det här som skulle bli en så fin blogg med en massa bilder och så, verkar för stunden bli mest bara OCH SÅ. Det vill säga en ganska bildfattig blogg, i alla fall för stunden.

Den yngre förmågan av oss sliter just nu sitt hår över VARFÖR det inte går att ladda upp bilder medans jag sitter nyduschad och skriver inlägg.

Det är söndag idag, även i skogen där vi bor och den har varit helt i min smak hela dagen. Söndagar är den dagen då vi kan ta vår brokiga skara med hundar och gå gemensamt med allihop. Det ser nog ganska roligt ut när vi kommer traskandes med våra 5 hundar. Det är ju inte så att vi har hållt oss till en ras utan blandat Hej vilt bland sorter, raser, blandraser och åldrar. Det närmaste vi kommer är väl kanske att vi har två vallhundar, en ung Tervueren och en hysteriskt gammal Border collie. Sen har vi även två arbetslösa jakthundar sen husse blev sjuk och en retriever som helst skulle ligga kvar i soffan. Alla har fantastiska personligheter och alla behöver daglig motion.

Söndagen har även innehållit paketinslagning till våra kunder på webbshopen och även dammsugaren har blivit rastad i ett av husen, (läs Sarahs hus)

Hur som helst så ville jag nog bara förklara lite för er vad som hände efter att vi slog på stora trumman om att vi skaffat blogg. Nu vet ni att det strular lite för oss MEN, vilket år som helst så har vi nog bilder igen.

Jag vill önska er alla en fin söndag

//Ewa

14 reaktioner på ”När det inte riktigt blir som man har tänkt sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *