Apelsinoljans magiska värld…

Den här dagen började betydligt bättre än gårdagen då jag inom loppen av 2 timmar hade:

1. Försovit mig

2. Handskats med strömavbrott på jobbet

3. Låst in mig själv i butiken

4. Fiskat upp delar av ett värmeljus från matstrupen på en Golden retriver

Idag har vi fått upp nya ’hyllor’ i butiken.

Detta är alltså väggytan som finns precis till vänster om ytterdörren när man kommer in. Det är en knepig yta på det sättet att det inte går att placera några vanliga hyllor där då det skulle innebära stor risk för krock för den som kliver in i butiken och vill se sig om till vänster. Två stycken tavellister där emot blev perfekt !

På min att-göra-lista för den här dagen står det att jag ska skriva ut information om alla våra eteriska oljor. Detta är definitivt ett potentiellt ’nördämne’ för mig (i ordets (om det ens är ett ord) absolut mest positiva bemärkelse). Jag tycker att sådant här är så oerhört intressant och jag känner att jag skulle kunna spendera hur mycket tid som helst på att läsa om oljornas alla hälsofrämjande egenskaper.

Apelsinoljan är till exempel en olja som dels är antiseptiskt och smärtlindrande, dels verkar stärkande vid utmattning och avslappnande vid stress.

Nu säger Dimma att det är dags för en promenad och hon har faktiskt helt rätt. Jag får fortsätta mitt äventyr i oljedjungeln senare…

Ta hand om er och ha en fantastisk Torsdag!

Kram

//Sarah

5 reaktioner på ”Apelsinoljans magiska värld…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *