Nog fasen blev det en Ajaxblogg!!

Här sitter jag klockan 06.00 på en söndagsmorgon. Halva huset är redan sanerat, en hund är duschad från topp till tå och tvättmaskinen hotar med strejk, begär förflyttning och har tillsammans med dammsugaren anmält mig för taskiga arbetsförhållanden.

Jag har en sjuk hund!

Med tanke på det tidigare stycket behöver jag kanske inte gå in närmare på vad som plågat honom nu på morgonen med start kl 04.05. Jag kan bara berätta att han gjorde som alla ”barn” som blir sjuka. Han kom upp i sängen och väckte sin husse och matte vilket resulterade i att HELA sängen nu måste saneras och jag har ingen torktumlare. Torktumlaren gick in i väggen i början på sommaren och JAG behövde ingen ny för jag hänger ju nästan bara tvätten.

Det är nu det där NÄSTAN kommer in..

Hur som helst så har jag en förtvivlad gul blandras som troligen blivit sjuk av medicin för en skada, en lite stressad Tervueren och en fundersam Vit älghund som trampar runt mina fötter och ett berg med tvätt. Men före kl 07.00 en söndagsmorgon har jag troligen ett helt, kliniskt städat hus ?

6 reaktioner på ”Nog fasen blev det en Ajaxblogg!!

  1. Jag hoppas med dig.
   Han var minst sagt skamsen och bedrövlig i morse stackarn ?
   Men jag tror att lillebror (terven) fick en äckelchock för han stod på ett ”rent” ställe och grät. Han kunde i sin värld inte komma någonstans ?
   Dom här sina personligheter våra små ludenben ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *