Förändra din tanke…

Jag har funderat lite på det där med tankens kraft.

För mig är det så självklart att vi, med våra tankar kan vi förändra våra liv. Det låter stort, kanske lite klyschigt och i någons värld som rena rapparkaljan men för mig är det absolut sant. Livet som jag har levt har innehållit allt ifrån euforisk glädje till år av ren skräck som sedan åter gick över till det där braiga igen, det vill säga glädje.

Många gånger är det ren rädsla som håller oss tillbaka när det gäller saker vi drömmer om. Vi vet vad vi har men har ingen aning om vad vi får om vi skulle ta steget och VÅGA.

Andra gånger kan det vara precis tvärt om. Det kan vara ren rädsla som verkligen tvingar oss till en förändring. Vi har helt enkelt inget val, vi måste hoppa rakt ut för stupet, kanske för att överleva.

Jag tror helt säkert att vår uppgift är att drömma stort och sen nå våra drömmar.
Det är svårt att nå sina innersta drömmar om man inte ändrar sitt liv på någon punkt. Jag vågar i det närmaste påstå att det är HELT OMÖJLIGT.

Man kan enkelt säga att vi gör en beställning genom våra tankar. När vi väl bestämt oss för vad det är vi vill och börjar fokusera på just det så är beställningen skickad, orden är mottagen och det ska BARA packas och levereras.

De här är ju självklarheter när det gäller produkter vi skickar efter. Vi trycker på knappen BESTÄLL och förväntar oss att hämta ut det vi beställt på ett utlämningsställe eller så kanske vi har sån vansinnig tur att det till och med kommer i brevlådan.

När det gäller våra drömmar är det inte lika självklart tyvärr. Vi önskar och drömmer allt vad vi kan men när verkligheten väl knackar på så har vi inte tryckt på knappen som det står BESTÄLL på.

Egot börja styra oss, det kommer inte att gå, det blir för dyrt, hur skulle det se ut och så vidare.

När alla negativa tankar kommer till oss så är det som att gå in på alla stora webbshopar och plocka på oss det vi vill ha i kundvagnen och sen slå igen locket till datorn och gå där ifrån.

Inte fasen får du några nya kläder då!

Nää.. För att nå sina drömmar måste du veta vad du vill ha.
Du måste göra din beställning, det vill säga, du måste göra det som krävs. Lägg orden i varukorgen och tryck på beställ.

När det sedan är gjort så förvänta dig att få dina varor, ( Nå dina drömmar ) och blanda inte in alla aspekter som hjärnan skapar.

Vill du ha något nytt i ditt liv så gör något nytt för att nå dit.

Önska din tanke, tro att du kommer att få det du önskar och släpp alla hämningar och tankar som står ivägen.

Förändra din tanke och lev din dröm

/E

7 reaktioner på ”Förändra din tanke…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *