Den här gången fick kroppen lyssna på mig.

Det har känts som om jag under en lägre tid varit överkörd av tåget. Ni vet när man släpar sig upp på morgonen, sköter det som MÅSTE skötas om och sen väntar på att det ska bli kväll så att man äntligen ska få sova igen.

Ingen vidare känsla faktiskt och otroligt dryg att ha under en längre tid. Jag har absolut inte varit ledsen eller nedstämd utan bara trött. Helt galet, vansinnigt trött.

Det har inte varit bästa tiden att gå in på sparlåga heller då vi har stora projekt (i vår värld )som startas upp i företaget, så det hade suttit kanon om jag hade varit full av energi och inte som en zombie.

Nu börjar det i alla fall att ordna upp sig lite. Vi har ändrat stort på våra rutiner och med det lyft bort ett stort dåligt samvete.

Varje morgon trampar vi iväg med alla hundar på en rejäl promenad så dom är nöjda, trötta och skitiga innan klockan är 9 på morgonen.

Jag äter bättre, sover djupare och får mer saker gjorda både i butiken och hemma. Helt plötsligt började det infinna sig någon form av energi i min kropp igen. Jag vill saker igen och gör inte allt som ett enda stort måste och jag kan lova att det är en skön känsla.

Jag brukar verkligen förespråka alla att lyssna på kroppen noga. Är man trött så behöver kroppen vila och så vidare men i det här fallet hade det gått till överdrift. Den här gången fick kroppen lyssna på mig.

8 reaktioner på ”Den här gången fick kroppen lyssna på mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *