Det är kaos tills det blir perfekt…

Höst. Kaffe. Filt.

Den här dagen började som vanligt med en långpromenad tillsammans med mamma och alla våra hundar. Trots att kroppen min skriker att den inte har någon lust att börja dagen över huvud taget när klockan ringer så är jag så glad över att vi har skapat den här rutinen: lång morgonpromenad. Det är verkligen fantastiskt att få möjlighet att vakna tillsammans med naturen.

Efter frukosten åkte jag och mina två hundar förbi mamma i butiken. Där hjälptes vi åt att möblera om (mest jag och mamma, Kip och Dimma har inget sinne för estetik). Ett projekt som stundvis kändes totalt hopplöst. När jag möblerar om är allting alltid kaos tills det blir perfekt (kanske inte perfekt men i alla fall precis så som jag vill ha det). Fast det gäller nog inte bara ommöbleringar. Det är nog lite typiskt för hela mig, mitt liv och allt jag tar mig för. Fullständigt osystematiskt tills bitarna plötsligt faller på plats.

Tillslut blev vi i alla fall väldigt nöjda och jag åkte hem.

Nu är jag hemma igen och det är snart dags att börja med mat. Imorgon är det min tur att jobba i butiken och jag har en känsla av att det här kommer att bli en bra vecka…

//Sarah

6 reaktioner på ”Det är kaos tills det blir perfekt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *