Om man drar hysteriskt i ett frågetecken blir det tillslut ett utropstecken.

Det har varit, för mig ganska speciella dagar. Egentligen har dom nog sett ut som alla andra dagar men jag har upplevt dom annorlunda.

Ni vet när ingenting egentligen faller på plats men känslan av att allt faktiskt har gjort det är vad jag har upplevt den här veckan.

Eventuella frågetecken ser precis ut som vanligt men på något vis så känner jag hur det stretar och drar i dom så att de snart MÅSTE ändra form till ståtliga utropstecken.

Nu är hon bra flummig tänker ni.

Ja, jag kan nog inte annat än hålla med er för jag kan för mitt liv inte riktigt förklara vad det är som har hänt, jag bara vet att det är så och känslan är inte alls fel.

Mitt i den grå hösten delades det ut en hel hög med härliga känslor. Ungefär som när man blir inkallad till chefen ni vet och får höra att man är så jäkla bra och lönekuvertet liksom växte till det dubbla, och ändå så är det ju inte så.

Jag har ju allternativet att gå till företagets andra 50% och begära ”lönesamtal” Kanske skulle Sarah muttra lite om att jag är bra men när vi kom till det feta lönekuvertet så skulle hon bryta ihop i skrattkramp och undra vilken del av mig det var mest fel på.

Jag tänker njuta av min nyvunna känsla, känna tacksamhet över en ny vän med fantastiska förmågor att få människor att må bra.

Jag ska fortsätta att iakta mina ambivalenta frågetecken och se transformationen till just utropstecken. Än finns det tid att njuta av allt det vackra i naturen innan den tar sin välbehövliga vila för att orka knoppas, spira, grönska och blomma till nästa år.

Med facit i handen så finns det alltid tid att ha en bra dag.

//Ewa

9 reaktioner på ”Om man drar hysteriskt i ett frågetecken blir det tillslut ett utropstecken.

 1. Tänk att jag förstår precis vad du menar… alla frågetecken som rätas ut..
  sitter just nu o grunnar på att det är min allra sista dag i Björndalen… och konstigt nog så känns det ok! Jag kommer sakna ”huset” och naturen omkring… men samtidigt så vet jag att en mängd av frågetecken nu kommer bli utropstecken… å att det e tajm och gå vidare i livet på annat vis!
  Ha en härlig dag och kram på dig! ?

  1. Härligt Karin!
   Håll kvar vid den känslan för det kommer troligen gå från klarhet till klarhet för dig.
   Det är liksom dax att slå ner en jäkligt stadig milstolpe för dig nu. Den kommer att ha en stor pil högst upp som visar åt vilket håll du ska gå. ???

 2. buy brand name accutane [url=http://cialiviag.com]cialis without a doctor’s prescription[/url] Painkillers Online Buy Prednisone Without Prescription

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *