”Vad gör alla okända människor hela dagarna”

Möblerar om i vardagsrummet. Eldar för varmvatten. Går hundpromenader i motvind och lyssnar på pod utan hörlurar. Har stickade tröjor och halsduk dygnet runt.

Skriver fler tacksamhetslistor än att-göralistor. Beställer tågbiljetter. Dammsuger upp höstlöv från toagolvet. Planterar om blommor. Bär in stenar. Behöver naturen. Nära. Läser böcker. Har en mössa som är för stor.

Tänder ljus och ägnar kvällen åt att titta på Kjell Enhager. Skriver en rad. Skriver två, men får inget sammanhang. Har ångest och lyckorus. Tycker att det är tråkigt att fila naglarna.

Har ingen spolarvätska i bilen. Går igenom handväskan och hittar tre halvfulla snusdosor. Glömmer kläder i tvättmaskinen. Skriver brev som jag inte skickar. Vilar.

Dricker mer kaffe än te. Somnar med hundnos mot örat. Har ont i ryggen. Analyserar dagens nyans av grått. Tittar på idol. Tänker: vi har världens bästa kunder.

Går igenom mail. Extrapriserna på Ica. Tar vitaminer. Ler mot främlingar. Gömmer mig för bekanta. Pratar för mycket om vädret. Gör iordning fotbad i duschkabinen. Googlar ’middagstips’. Räknar dagar. Andas.

6 reaktioner på ””Vad gör alla okända människor hela dagarna”

  1. Den här vanliga människan läser din blogg, och tycker väldigt mycket om din stil… både ditt sätt att skriva och din livsstil! ???

    1. ♥️? Tack! Och Tack för att du läser Karin! Vi blir så glada av dina kommentarer, både jag och mamma ☺️//S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *