Vad döljer sig bakom butikens fina yttre?

Att ha en butik så som vi har är fantastiskt roligt. Vi värnar om den helt hysteriskt och putsar och fejar på golv och hyllor så att det ska kännas så där fint och fräscht när man som kund kommer in till oss.

Ungefär en gång i månaden får vi feeling och möblerar om alla hyllor för att våra kunder ska få ett nytt blickfång och se andra möjligheter.

Det gör att det för oss är både roligare och lättare att hålla rent och vi får en blick över vad som behövs nytt eller kanske helt försvinna

Att springa runt i butiken och ta bilder är inte bara för att visa upp oss och stoltsera med vad vi har, det hjälper också till att se butiken från ett nytt perspektiv. Som på bilden här ovanför så ser jag genast att vissa saker står snett och något kanske inte ens passar in just där.

Som på den här bilden. Det ena ljuset sitter inte i ljusstaken ordentligt och jag ser det inte så bra om jag sveper med blicken över butiken men på bild syns det allt för bra.

Det som är på bilden ovan är vad jag har framför mig när jag står vid disken. När jag ser det på bild ser jag genast om något ska tillföras eller plockas bort.

Så håller vi på.. Vi är stolta över vår lilla butik och helt galet förtjusta över våra kunder. Det vi visar upp är, i vår värld, snyggt och prydligt MEN vad döljer sig egentligen bakom det gröna draperiet??

På riktigt så är det ibland kartong-kaos ?

Om jag på något vis ska kunna ge de två sista bilderna rättvisa så skulle jag kunna skylla på webbshopen. Jag skulle kunna säga.. Man vet aldrig när man behöver en kartong. Men den tiden och mängden är liksom förbi för länge sedan.

Idag har jag i alla fall tagit tag i just KARTONGER och jag kan säga att det var inte en dag för tidigt.

Nu ska bara Sarah komma hit med sin stora bil UTAN hundburar så är vi av med allt.

Jag tror att jag har offrat 1 timme på ordning och reda bakom det gröna skynket idag och jag har nog haft en startsträcka på ca 2 månader.

Ni får gärna kalla mig korkad

//Ewa

2 reaktioner på ”Vad döljer sig bakom butikens fina yttre?

    1. Du hade varit helt galet välkommen Karin ?
      Nå går det även att komma fram till kaffebryggaren när jag har röjt bland all bråte ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *