Det där man så lätt glömmer bort att bry sig om…

Låter hundarna få ligga i soffan. Sätter mig i köket. Får inte ihop allting. Försöker igen. Tills jag somnar ifrån frustrationen. Har inte sett stjärnhimlen sen augusti. Äter köttbullar. Tänder ljus. Har en katt i knät. Mest hela tiden.

Viker tvätt. Diskuterar gamla idolvinnare. Lyssnar på p4 och tittar på talgoxen som sitter på fönsterbrädan. Låter disken stå. Dricker kaffe ute. Njuter av hösten. Somnar tidigt. Vaknar innan solen och tänker på framtiden. Mediterar i gungstolen. Borde tvätta bilen. Men det är ingen idé.

13 reaktioner på ”Det där man så lätt glömmer bort att bry sig om…

  1. Dricka kaffet ute o njuta av den fina hösten låter iaf kanoners! Tror man ska låta dagarna bli vad dom blir utan alltför många planer… det e vad jag jobbar på varje dag!
    Kram på dig! ??

  2. La medicación ayuda a facilitar el mecanismo vascular que lleva la sangre a los genitales, pero para que la medicación tenga el efecto deseado el hombre tiene que estar excitado. En un estudio de registros de casos de 64 hombres con disfunción eréctil o eyaculación precoz, hubo un vínculo significativo entre la disfunción eréctil y los trastornos de ansiedad o depresión.

  3. Vamos a empezar con nuestra pareja a hacer el amor, pero como todo simulacro, no es real. La eyaculación prematura secundaria ocurre cuando, después de muchos años de eyaculación normal, la duración del coito se acorta progresivamente.

  4. I just want to mention I am new to blogging and site-building and truly loved you’re web blog. More than likely I’m going to bookmark your site . You absolutely have wonderful articles. Cheers for revealing your webpage.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *