Nu hjälper vi lilla Moa att vinna kampen mot cancern.

I vår närhet finns en liten flicka som drabbats av cancer och hon befinner sig nu med sin mor i Umeå för bästa vård. På Facebook finns det en sida där vi i byn blivit inbjudna för att kunna stötta familjen på alla vis vi kan. Jag önskar så innerligt att familjen känner kärleken, hoppet och tryggheten som lämnas på sidan.

Jag vet att denna veckan blir tuff för Moa. Mycket kommer att hända i en liten flickas liv för hennes framtid och hälsa. Hennes mamma finns vid hennes sida och har lagt det finaste hon har i sjukvårdens omsorg och vård. Hon är obarmhärtigt tvungen att gå en väg i livet, bredvid sin dotter som ingen vill gå.

Kvar i byn finns den övriga familjen.

Ingen av föräldrarna har körkort vilket försvårar för familjen då avståndet mellan hemmet och sjukhuset är mer än 30 mil enkel resa. Den övriga familjen måste fortsätta sina liv för en ganska lång tid utan sin sambo, mamma och syster i hemmet med all oro som hör till. Moa och hennes mamma är på plats för att vinna en av de tuffaste strider som kan tilldelas en människa.

Varje dag insjuknar mängder av barn i cancer och nu är Moa en av dom. Moa får ta del av den forskning vi skänker pengar till genom cancerfonden och barncancerfonden. Alla barn som idag blir sjuka är värda var enda krona som skänkts och kommer att skänkas.

I det här fallet behöver även familjen ekonomiskt stöd då omständigheterna och avståndet gör det både svårt och mycket kostsamt att kunna stötta varandra som en familj.

Det finns möjligheter att hjälpa familjen ekonomiskt genom ett swich nummer 0702623664.

De som har en möjlighet att ge en gåva till familjen är välkomna att göra det.

Alla kan hjälpa familjen i denna situation, med eller utan ekonomiskt bidrag.

Tro, Hopp och Kärlek kan man alltid ge genom ett uppmuntrande ord, skänka en tanke med mycket kärlek eller visa sitt stöd genom vänlighet och medmänsklighet.

Nu fightas vi tillsammans med Moa och hjälper henne att vinna kampen mot cancern.

Moa har en grupp på Facebook som heter ”Yrvädret Moas fight”

Ewa & Sarah

17 reaktioner på ”Nu hjälper vi lilla Moa att vinna kampen mot cancern.

 1. Ja vilket bra initiativ som tagits med insamlingen.
  Jag swishade igår och hoppas fler gör så..och framför allt så hoppas jag flickan ska bli frisk.

  1. Hon är en hjälte Anngelica och det är fantastiskt att se hur alla sluter upp och stöttar familjen.
   Det viktigaste nu är som du säger att Moa blir frisk och att familjen får det stöd de behöver igenom den här resan.

 2. También la preocupación excesiva por los problemas laborales, sociales o familiares implican que no se dedique la atención necesaria al acto sexual. Al final, las tres drogas presentan eficacia semejante, quedando a criterio del paciente escoger aquella a la cual se adapte mejor, tomando en cuenta el precio y la posología.

 3. Muchas veces los problemas laborales, períodos de tensión o estrés relacionados con cualquier área de la vida también pueden tener un efecto significativo en el rendimiento sexual. El urólogo procederá posteriormente a una exploración física del paciente para determinar patología derivadas de la misma y lo complementará con una analítica de sangre completa y, posiblemente, una ecografía del pene para determina el estado de los vasos sanguíneos del mismo.

 4. Todos los hombres pueden llegar a tener problemas para tener una erección en su vida, especialmente si están cansados, tienen estrés, una enfermedad grave o están bajo los efectos del alcohol y las drogas.

 5. I just want to say I am all new to weblog and definitely savored you’re web page. Very likely I’m want to bookmark your blog . You absolutely come with fabulous article content. Thank you for sharing your webpage.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *