Jag älskar skitiga hundar. Då vet jag att dom är lyckliga.

Vi har olika saker som tillfredsställer oss i livet. Många strävar efter det perfekta hemmet medans andra vill ha den perfekta kroppen eller trädgården.

Jag måste ju vara ärlig att säga att jag i alla år har varit den evige renoveraren. Det vill säga, det fanns alltid något rum som behövde ny färg eller kanske en stol som behövde kläs om och så vidare.

Sen min man blev sjuk har mycket i våra liv ändrats. Visst, vi fixar lite här och där men det går inte alls lika fort och väldigt många saker kan han absolut inte göra längre av förklarliga skäl och jag har inte riktigt kunskapen som krävs.

Nu för tiden ligger min tillfredställelse i helt andra saker. Jag är till exempel aldrig så nöjd som när jag har extremt skitiga OCH nöjda hundar före kl 9 på morgonen.

Dammsugaren får jobba hårt men det är så vansinnigt värt det. Fyra stycken nöjer sig helt med timmen och kilometerna som de får på morgonen och vill bara göra ifrån sig lite under dagen. Duracellkanin i familjen, det vill säga Terven Wilse har lite mer krav som behöver tillgodoses under kvällen men då är det BARA han.

Jag älskar skitiga hundar. Då vet jag att dom är lyckliga.

Sarahs skitiga Golden ”Kip”

18 reaktioner på ”Jag älskar skitiga hundar. Då vet jag att dom är lyckliga.

    1. Det är oslagbart.. Man kan kalla det vardagslyx.
      Vi har en DAM i flocken som snart är 14 år och hon trampar på så glatt. Jag tror att det visar sig i dom gamla hundarna att alla milen under åren har gjort nytta ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *