Projekt vardagsrum ||Budget: 0kr

Jag flyttade till Västernorrland av längtan till naturen och lugnet. Att få möjlighet att bo här bland bergen är för mig helt ovärderligt.

Flytten har dock inneburit en del… uppoffringar(?), i alla fall temporärt. I princip alla mina saker är kvar i Sörmland tillsammans med min stora kärlek. Och så ser det ut som att det får vara tills min bättre hälft har slutfört sina studier och vi kan börja flytta grejor på riktigt.

Tillsvidare hyr jag huset som ligger mitt emot mammas. Här finns allt jag behöver, men utan mina saker har det varit svårt att få det att kännas som mitt.

I helgen gjorde jag dock en kraftansträngning för att försöka skapa lite myskänsla i ett av rummen och i det här inlägget tänkte jag visa hur det blev.

Före:

Detta fanns i rummet från början:

– En soffa

– Ett slitet köksbord

– En gungstol

– En sekretär av typ bly (tung)

– Några otroligt trötta växter i jord från 2009

– Ett litet vitt bord

– En blå pall

– Gardiner

– En magisk världskarta

– En ljusslinga

—————————————————————–

Efter

Alla nya saker har jag hittat i skrymslen runtom på gården. Några lastpallar, stenplattor, tegelstenar, en gammal trälucka, en förbrukad trädgårdsstol.

Det platsar inte i något inredningsmagasin men jag måste säga att jag trivs otroligt bra (:

Kram,

S

10 reaktioner på ”Projekt vardagsrum ||Budget: 0kr

 1. Men OJ!

  Jag verkligen älskar det där naturliga, råbarkade… gammalt trä, fina saker som kan användas i många syften! Plåt, kedjor, blommor… vilket mysigt rum!
  Platsar VISST i inredningsmagasin! Well done! ????

  1. Fina Karin, tack för dina ord ♥️ ☺️ Jag är så glad över att äntligen ha ett rum som känns ombonat! ? Det gör så mycket med humöret, att få trivas ?

  1. Tack Carina! ? Håller med dig☺️ Det är så roligt att saker som ser ut som skräp i en miljö kan upplevas som guld i en annan ☺️?

 2. Platsar inte det där i ett inredningsmagasin är det inredningsmagasinen det är fel på. Tycker det blev hur snyggt som helst. Mysigt och en härlig känsla med alla gamla grejor. Loves it! ?

  1. Mims ♥️ nu är min ambition att ta med känslan i vardagsrummet till resten av huset. Resterande rum kräver dock lite extra omsorg när det gäller färg/tapeter, så det får bli när det blir ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *