Det var inte riktigt planen när jag vaknade i morse.

Söndag! Så vansinnigt mycket söndag idag.

Jag lyckades med konststycket att sova till 9 vilket var otroligt skönt men otippat. Tanken var att det inte skulle hända ett skit idag förutom hundpromenad och till och med den blev såsigt utdragen.

Vi lyckades ta oss ut med dom små liven och jag måste ju tycka att vi bor ganska fint. Hundarna strosade på och mellan varven sken solen. Givetvis regnade det också, man kan ju inte lämna en dag utan det kompakta grå.

När vi hade ätit kom jag på att det fanns en himla massa timmar kvar på den här kvällen och av någon, mycket annorlunda anledning så fick jag för mig att jag skulle baka bullar.

Så fick det bli, hundarna åkte ut ifrån köket och Sarah städade som en iller efter mig. Hon är en fantastisk människa att ha bredvid sig såna här gånger för ALLT jag stökar ner liksom bara försvinner.

När jag fick fart under fötterna fick även gubben fart och började baka drömmar. Han är kung på just drömmar men efter olyckan har han inte kunnat göra så mycket småpyssel i köket men idag var det tydligen en bra dag för just drömmar och Sarah fick ännu mer att stå i.

Resultatet blev inte så pjåkigt och helt plötsligt luktar hemmet nybakat, på bänken ligger det nybakade bullar och i små lådor och i min mage ligger det drömmar.

Perfekt avslut på en söndag.

4 reaktioner på ”Det var inte riktigt planen när jag vaknade i morse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *