Det där man så lätt glömmer bort att bry sig om…

Låter hundarna få ligga i soffan. Sätter mig i köket. Får inte ihop allting. Försöker igen. Tills jag somnar ifrån frustrationen. Har inte sett stjärnhimlen sen augusti. Äter köttbullar. Tänder ljus. Har en katt i knät. Mest hela tiden.

Viker tvätt. Diskuterar gamla idolvinnare. Lyssnar på p4 och tittar på talgoxen som sitter på fönsterbrädan. Låter disken stå. Dricker kaffe ute. Njuter av hösten. Somnar tidigt. Vaknar innan solen och tänker på framtiden. Mediterar i gungstolen. Borde tvätta bilen. Men det är ingen idé.

6 reaktioner på ”Det där man så lätt glömmer bort att bry sig om…

  1. Dricka kaffet ute o njuta av den fina hösten låter iaf kanoners! Tror man ska låta dagarna bli vad dom blir utan alltför många planer… det e vad jag jobbar på varje dag!
    Kram på dig! ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *